Fehår og høstak.

Bob, Bjarne, Brian eller måske Børge?

Er det totur? Er det idioti? Er det helt hul i hovedet?

Nej det er da ej, det er pure LOVE.

Jeg er så heldig at en blanding af Steffan og mig, giver de smukkeste og dejligste børn i verden, så derfor må det også være vores pligt at bidrage med noget mere beautiness til samfundet.

IMG_4747 (2) (2)

Så det er vi så i gang med, til april kommer lillebror, som stadig er uden navn, jeg er i fuld gang med at manipulere Steffan, men det er en ret langsommelig og kringlet proces.

Gu bliver det møg hårdt med to børn, og gud bevare dem med flere;-) Følelsen af for få hænder vil helt sikkert dukke op, og jeg vil sikkert kæmpe med dårlig samvittighed, for kan man i virkeligheden fangne om det hele?

Allerede nu midt i graviditeten lider jeg umådelig meget af selvmedlidenhed, jeg vil have alt det, som er forbudt. Jeg er åbenbart ikke god til begrænsninger, for jeg er skruet sådan sammen, at alt hvad jeg ikke må, eller ikke kan lade sig gøre, pludselig bliver meget mere interessant. Jeg kigger med våde hundeøjne efter en kold bajer, selvom jeg i virkeligheden slet ikke bryder mig om øl. Det er sgu da noget mærkeligt noget:-)

Jeg er ikke hende den gravide type, som hviler i sig selv, og har heller ikke savnet dunken siden sidst. Jeg vil hellere føde ti gange end igennem de her ni MEGET lange måneder. Jeg er en utålmodig sjæl, og jeg kan slet ikke vente, min nysgerrighed piner mig. Jeg magter heller ikke helt, at graviditeten pludselig overskygger alle andre ret spændende samtale emner. Hvis man har en gravid mave, er det pludselig ligmed, at man ikke vil tale om andet. Det er løgn, løgn, løgn jeg vil mega gerne tale om alt muligt andet.

Men men, det er jo det der skal til, og imens min knejt bliver bagt færdig, må jeg desperat forsøge at lægge min misundelse på alle andre kvinder lidt på hylden. Jeg er ikke utaknemmelig over at blive mor igen, tvært i mod er jeg pjattet med tanken om denne her lille fyr. Men graviditet er og bliver bare ikke min kop te.

Når man har dage som kan være lidt hårde, jamen så er det jo oplagt at man stiller sig selv det spørgsmål, hvorfor så kaste sig ud i det rene vanvid endnu engang? Men for mig er den bedste gave, vi som forældre kan give til Lea en bror eller en søster. Når nu det er muligt, for det er jo ikke en selvfølge, så skulle det ske, derfor er det et stort ønske der bliver opfyldt, og jeg glæder mig helt vildt, til vi skal stå klar med flag, gaver og bordbomber og ønske ham et kæmpe velkommen til verden – For det er jo sådan fødsler foregår:-)

Hvad skal han hedde? Tror vi får brug for mange gode idéer. Jeg er ikke til top ti navne, det må godt komplimentere Lea, dog uden det kommer til at lyde som en remse eller en børnebog, og så skal det være til at stave.

unikke-navne-653

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fehår og høstak.