Bob, Bjarne, Brian eller måske Børge?

Her er hvalen Hvalborg!

Tiden går pænt stærkt, også selv for mig med min umådelig dårlige tålmodighed.

Lea har det med at løbe med opmærksomheden, så denne her gang er fokus meget mere på hende, end på det vi har i vente. Det giver selvfølgelig nogle udfordringer i forholde til alle de hænge partier, jeg har fået samlet sammen som tøj, værelse og seng til den lille, som slet ikke er sorteret eller gjort klar. Da jeg ventede Lea stod næsten alt knivskarpt på dette tidspunkt, er lige ved at tro den trehjulede cykel stod smurt og poleret i garagen:-)

På fredag har jeg min sidste arbejdsdag, inden jeg skal holde fri i noget der måske ligner et lille års tid. Listen er flere kilometer lang, jeg får lidt pres, over alt det jeg skal nå, inden han sikkert lidt uventet melder sin ankomst.

Denne her gang er min graviditet gået pænt smooth, ingen vand i kroppen, og et bækken som har fungeret som det skal. Med Lea lignede jeg et badedyr der var pustet op til bristepunktet, og jeg gik som en der havde skidt i sine bukser. I weekenden fik jeg så en lussing af virkeligheden, pludselig blev jeg gravid, tyngdekraften kom snigende i nattens mulm og mørke, og mine ben hævede fra den ene dag til den anden, og en stille halsbrand er kommet rullende, og i går oplevede jeg plukveer for første gang. Så jeg er gået fra at være pænt overlegen, til at jeg synes det er møg, mega hårdt. Dog er mit bækken stadig i fuld velgører, så er da trods alt skånet for at gå gåsegang lidt endnu. Men én ting jeg ikke er skånet for, er de halv, nej helt dumme kommentarer. Der var en dag der var tre uafhængigt af hinanden, som lige ville høre, om jeg nu er helt sikker på, at der kun er én baby i min mave.. Høhø, det er satme prut under armen sjovt, så sidder man bare tilbage og klasker sig selv på lårene af grin.. Sikke en sjov humor:-/

Hvalen Hvalborg

Hvalen Hvalborg

Steffan og jeg har valgt at vores lille babyboy skal hedde Aksel. Da jeg endnu ikke vidste at Lea blev en pige, havde jeg også Aksel på min liste, så det har været en favorit meget længe. Jeg tror ikke Steffan kunne nænne at sætte sig i mod, så jeg har ladet ham bestemme, hvordan det skal staves. Det er altså endt med AKSEL, hvilket jeg synes er mega lækkert, ikke en top tier, et dansk navn, men kan bruges i udlandet, harmonerer med Lea, uden det lyder som en remse eller en ny børnebog, det har lidt kant, ikke tutte nuttet som et kæledyr og så er det ikke et af de der selv op fundene navne, som skal klappes i stavelser, og ikke en sjæl har en chance for at stave rigtig.  I fornemmer nok, at jeg er slemt tilfreds, og at det opfylder de utrolig mange af mine krav:-)

2016-03-09_124445

Jeg har lige været til tjek hos min jordemoder, jeg er det der hedder 35+5 uger henne, hun skønnede Aksel til veje 3100 gram på nuværende tidspunkt, så hvis det holder i virkeligheden, og jeg går til termin, så bliver han vist ikke den først der må kapitulere:-)

 

1

  • Sandra Dahl

    Så fint skrevet smukke. 😍 og er Vild med navnet AKSEL. Glæder mig til at møde ham 💙 kys fra Sandra

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bob, Bjarne, Brian eller måske Børge?