Her, der og alle vegne.. MID SEASON SALE

Mit hår er en prøveklud – PART II

Det kan godt lyde som om, jeg ikke er god ved mit hår, og udsætter det for alle mulige mærkelige forsøg. Men faktisk gør jeg, hvad jeg kan for at være god ved det, og prøver at vælge den mest skånsom løsning.

20140902_105318771_iOS

Jeg har krøller fra naturens side, og det gør, at mit hår ser ret så kruset og tørt ud. Hvis jeg flader det, er det egentlig okay sundt og velplejet, og det er også, hvad min frisør fortæller mig. Men hvad jeg har prøvet af conditioner, serumer, olier osv.  osv. Det tør jeg slet ikke tænke på.

Jeg har stadig ikke fundet THE THING, men har fundet noget som er ret tæt på.

Davines hårprodukter er 100% naturlige og miljøvenlige, hvilket er et stort plus. Men det er altså også kvalitet som virker.

Jeg er altid i tvivl, om jeg skal vælge shampoo og conditioner til tørt og kruset hår, eller den som er lavet specielt til krøller.

Jeg valgte serien til krøller samt en hårkur, noget serum og en olie.  Det vasker rent, blødgør, giver shine og samler mine krøller. Billedet er taget uden stylingprodukter, altså ren pleje.

image (3)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her, der og alle vegne.. MID SEASON SALE