Velkommen

Velkommen

Velkommen til mit lille forum, hvor jeg skriver om dagligdagens ting og sager, blandet andet mad og børn. Men primært kommer mine indlæg til at handle lidt om inspiration til hjemmet. Mit rigtige arbejde (altså der hvor jeg tjener penge til toiletpapir og renter i banken) er hos en stor leverandør af artikler indenfor køkken, bord, bad og interiør. Jeg er omgivet af smukke og skønne ting og sager til boligen, som går i tråd med tidens trend og tendenser. Ud over at lade mig inspirere og lappe lækkerhed i mig, så finder jeg også på hvad der kan hitte som årets firmagaver.  Og med den baggrund i bagagen, tænker jeg, at det er oplagt, at dele ud af noget af al min begejstring indenfor boligens små glæder. Jeg vil også komme med en masse gave idéer, om det så er til en du holder særligt meget af, eller fordi du på skønner dine hårdt arbejdende medarbejdere, det er lige godt:-)

I øvrigt læser jeg salg & markedsføring i min fritid, så derfor er Sonjasax.dk også mit lille testlaboratorium, og jeg skal gøre hvad jeg kan, for at indholdet bliver så spændende og givende som muligt, men jeg har vitterlig ingen erfaring med, hvad der fanger læserne, så hvis du forvilder dig her ind på mit site, så bliv hos mig, og del meget gerne noget om dig selv, og kom gerne med input, det gør mig kun bedre.

Først og fremmest velkommen til.

❤ Johanne


2

  • Sandra

    Glæder mig så mig meget til at følge dig herinde. Stort tillykke med din fine blog

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen