Ønskeseddel til boligen

Mit hår er en prøveklud.

Mit hår  er et evig projekt, som aldrig får en ende.

I mine teenageår  havde jeg fra naturens side brunt hår. Jeg har udsat mit hår for pænt mange eksperimenter, alt fra orange hanekam til sort afro (Don’t do it). Det er bliver bare aldrig, som det billede man har i hovedet, og den lysebrune hudfarve følger IKKE med:-)

Da jeg var omkring de 20 år, begyndte mine grå hår så småt at titte frem. I årens løb er det taget til, og udgroningen skulle farves oftere og oftere. Da jeg blev 32 var mit hår så gråt, at jeg faktisk kunne farve det hver uge for at undgå de grå hår. Det gjorde jeg selvfølgelig ikke, og jeg prøvede desperat at udsætte det så længe jeg kunne, men max en måned, så gik den ikke længere. Kontrasten mellem det meget mørkebrune og de helt sølv nærmest hvide hår var simpelthen for iøjnefaldende. Det gjorde udfaldet, så i januar 2013 tog jeg de første skridt, mod et nyt liv som blondine.

image

Det er ikke bare lige, at gå fra meget mørk til blond. Det tager ret lang tid, og koster en del ture til frisøren. Jeg valgte den mest skånsom metode, hvor mit hår først blev afrenset, efterfulgt af lyse refleksser. Jeg har været hos frisøren ca. 4-5 gange med det foremål at få lysnet med refleksser. I dag er mit hår så lyst, som jeg gerne vil have det, så herfra skal det kun holdes ved lige. Jeg vedligeholder det ved at farve bunden med en professionel lysningsfarve, det er mere skånsomt end ren afblegning, men farven lægger sig på tonerne, så jo mørkere hår det kommer i, jo mere gyldent bliver farven. Mine grå totter bliver platinblonde og det lidt mørkere hår bliver mere gyldne, så det fungere ganske fint, og giver et flot spil, med de forskellige nuancer. Ca. hvert halve år, er jeg en tur ved frisøren, som lægger lidt lyse refleksser i mit hår, så der kommer lidt samling på det hele.

image (5)Bundfarven blander jeg af følgende:

  • 35 g. Loreal Prof. Majirel 10 ½ 1
  • 53 g. Beize 6%

Når hele bunden har fået en tur med penslen, lader jeg det virke i 30 min. Skylder det ud, og vasker mit hår med shampoo og conditioner.

Ca. en til to gange i ugen vasker jeg mit hår i en violet shampoo, den trækker de gule toner ud af håret, og gør farven mere kold.


2014-10-09_160219

Alle produkter køber på beautycos eller nicehair De er begge billige, og har et stort udvalg.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ønskeseddel til boligen