Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

2 kommentarer

  1. Sandra

    Så fik man lige våde øjne 👀 så fint skrevet Johanne og har det på mange måder ligesom dig! Aviaja er bare så heldig, at hun er startet på samme stue som Ebbe og Alberte fra mødregruppen og vuggestuen 😊 de følges ad må man sige. Rigtig god ide med lege aftaler, her er vi inviteret ned til Wilhelm, som faktisk går på en anden stue. Men de har bare fundet hinanden de 2 😍 hun kom iøvrigt hjem i dag og sagde sit første bandeord 🙈 noget Lego drillede pigebarnet, og hun råber “det er da også PISSE IRRITERENDE” 😂 😂 åhhh hvor jeg elsker den pige ❤️ ses snart søde J

  2. Sandra

    Så fik man lige våde øjne 👀 så fint skrevet Johanne og har det på mange måder ligesom dig! Aviaja er bare så heldig, at hun er startet på samme stue som Ebbe og Alberte fra mødregruppen og vuggestuen 😊 de følges ad må man sige. Rigtig god ide med lege aftaler, her er vi inviteret ned til Wilhelm, som faktisk går på en anden stue. Men de har bare fundet hinanden de 2 😍 hun kom iøvrigt hjem i dag og sagde sit første bandeord 🙈 noget Lego drillede pigebarnet, og hun råber “det er da også PISSE IRRITERENDE” 😂 😂 åhhh hvor jeg elsker den pige ❤️

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk