Ja ja mor.. Her er min ønskeseddel!

Hvad sker der for SonjaSax?

Det der SonjaSax, hvad er det?

For 100 år siden skulle jeg bruge et brugernavn som så mange gange tidligere. Johanne, som var det mest oplagte, var altid taget. Jeg overvejede “Sød tøz” men det var bare heller ikke lige mig. Men så kom det til mig “SonjaSax” inspireret af Sonja fra Saxogade. Det var aldrig taget, og jeg har brugt det lige siden. Navnet har kun fordele, det ser flot ud, det er nemt at stave, og det klinger godt. Alt i alt er jeg gangske godt tilfreds med mit alias.

Måske er der en lille bitte sammenligning på billederne nedenfor. Men faktisk ligner billedet af mig (det til højre, hvis man skulle komme i tvivl) slet ikke mig, men det var det, som kom tættest på den rigtige Sonja.

2014-10-15_114732

Jeg gemmer mig ikke bag SonjaSax, men Johanne Mougaard lyder bare lidt for meget af (det jeg i virkeligheden er) en bondepige fra provinsen. Bliv endelig ved med at tiltale mig Johanne, i tidens løb er jeg blevet ret så glad for det. SonjaSax er navnet på min Blog, og den skal jeg nok også lære at holde rigtig meget af.

 

1

  • Louise Vorre

    Jeg er vild med dit alias !! Ser så godt ud 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ja ja mor.. Her er min ønskeseddel!