Lad køerne danse over efterårets nyheder.

Nå men så okay, jeg indrømmer det.. Jeg spiser af IKEA

Man bliver da tyndere, sundere, oser af overskud og endda lidt kongelig.. Ik?? Jeg må simpelthen få mig noget Mussel Mega. Jeg har længe undret mig lidt over at det hele halter lidt. Der er for lidt skub i slankekuren, ingen løbeturer og alt for langt mellem de gode blogindlæg. Det er jo tydeligt, alt i livet bliver en lille smule bedre, hvis man er den lykkelige ejer af en Royal Copenhagen tallerken eller kop.

Tænk at jeg har gået her og spist alle måltider af en tarvelig IKEA tallerken. Det går jo for pokker ik, jeg bliver mere og mere chubby, og har hele tiden troet, det var mangel på motion og for meget X-Factor. Men det er jo fordi, at jeg ikke har en Mussel tallerken med hytteost, cherry tomater, agurkestænger, avokado og hjemmebagt knækbrød, som bare lige er slået lidt hurtigt sammen. Eller spiser morgenmad af en lille Royal Copenhagen skål med lidt “lækkert” skyr, vaniljePULVER og Gud forbyde den der tager fejl og bruger vaniljesukker, en håndfuld friske blåbær, som man jo altid har lidt af i køleskabet, og en anelse nænsomt ristede mandler, som er drysset med lind hånd hen over denne guddommelige spise. Jeg tør slet ikke tænke på, hvilken succes jeg ville ha opnået allerede nu, hvis jeg var begyndt længe før.

Nedenfor er der et lille indblik i, hvilke herligheder man går glip af uden et Royal Copenhagen stel. Mmm ammenam, tænk at man kan leve uden? Tak til Instagram for lån af billederne:

foto (2)Det sætter virkelig mange tanker i gang, og giver anledning til en masse spørgsmål. Hvordan fungerer det rent praktisk, tager man bare sin RC tallerken med under armen, når nu man spiser ude? I kantinen på min arbejdsplads er det nemlig et billigere hvidt service. Har jeg indtil nu drukket halv dårlig kaffe? Var lasagnen i går, i virkeligheden slet ikke så god som jeg troede? Smager Skyr i grunden godt, hvis man bruger den rigtige tallerken?

Hej for nu;-*

//Johanne

P.s.

Jeg er ikke sponsoret af det helt fantastisk smukke nye spisestel Hammershøi fra Kähler – Desværre;-)

 

 

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad køerne danse over efterårets nyheder.