Rabarber Mojito, bål, snobrød og frikadelle sandwich

Kontoret med arkitektlampen.

Så er jeg tæt på at være færdig med mit lille projekt. Det har faktisk taget en god rum tid at nå her til. Når jeg får en idé, kan det sjældent være anderledes.

Jeg havde sat mig i hovedet at det skulle være en blanding af nutid og retro. Arkitektlampen skulle være en rigtig Luxo model, og havde en idé om at de kunne købes brugt på nettet til ingen penge.. Men men, sandheden var en anden, ca. 300 kr. + porto på DBA, det var altså i overkanten for en nærigrøv som mig. En lørdag formiddag var vi til bagagerumsmarked i Viborg (det skal I ta og prøve), og hvor var der mange fantastiske ting til ingen penge. Møbler, lamper, bøger, tøj, legetøj osv. Det var priser langt under DBA, Gul og Gratis og lignende.

Vi bor ret tæt på, så vi var gået til markedet, og det fortrød jeg så inderligt, jeg kunne have købt meget mere end vi kunne slæbe. Men midt i et vælg af private kræmmere, som pruttede og gav håndslag, stod lampen som jeg længe har søgt.. Han startede på 150, men man skal jo aldrig give det de starter med, så vi endte på 100 bananer, og jeg var og er lykkelig.

20140824_135826952_iOS

 

Stolen og printerbordet er fra en genbrugsbutik, gulvtæppet er fra Södahl, hylden er fra IKEA, Violinen er et arvestykke, Arkitektlampen er fra Luxo, Computeren er fra Apple og opslagstavlen er hjemmelavet af en mdf plade, en gammel bomulds dug, og pink murersnor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabarber Mojito, bål, snobrød og frikadelle sandwich