Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

2 kommentarer

  1. troldemor

    dejlige billeder af dine børn,
    kender godt det der med heller at ville føde 10 børn end at være gravid. har selv tre stk. og hver gang jeg har ligget med hovedet i tønden og brækket mig(jeps, det der med kvalme står på i alle 9 mdr.) så er det jeg har overvejet om jeg mon var helt normal eller klar til at blive spærret inde. men som du ved, er de unger jo det hele værd

    • Tusind tak, og dejligt du kommenterer:-) Ja, de børn er bare det hele værd. Da jeg fik mit første barn, vidste jeg det ville kræve en 2er, for søskende er bare den største gave.

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk