Nå men så okay, jeg indrømmer det.. Jeg spiser af IKEA

Sommer med Cava og kalorielet is.

Hej – Hvad blev der lige af mig??

Jeg ved det sgu knap nok selv. Jeg er kommet ind i en ond cirkel, hvor jeg ikke kan finde emner som er dybe, kloge og sjove nok til at få en plads på sonjasax.dk. Men nu har jeg bestemt mig for, at det er på med den lidt lette sommerhat, og så bare igang med at skrive lidt om de små ting i livet. Lidt overfladepolering er vel også godt nok en gang imellem?

For en uge siden kom vi (Lea, Steffan og jeg) hjem efter en lille uges ferie på Mallorca. Der har jeg aldrig været før, men Spanien, Sangria og Cava er bare røv lækkert.

IMG_5274          IMG_5335

Jeg var godt klar over at Cava er Spaniens svar på Champagne, men jeg havde ikke helt overblikket over, hvad der er tørt, mellem eller sødt. Jeg er ikke til det sure sprøjt, så på et barometer hvor 1 er tør og 10 er sød, så ligger jeg ca. på 8-9 stykker.

Brut er tør, Seco er mellem tør, Semi seco er mellem sød og Doux er sød.

Det krævede jo selvfølgelig nogle forsøg, for at finde favoritten, men det lever jeg så også med:-)

FullSizeRender (2)          IMG_5268

En lille hurtig brainstorm fortæller mig, at de næste indlæg vil handle om hår, arbejde, kiddo, noget kluns og ja sikkert også noget impulsiv “skrammel”.

Apropos impulsiv skrammel. Har I smagt de nye ispinde fra Yoggi? Jeg smagte den der Exotic sag her den anden dag. Kan I huske Solero fra Frisko? Yoggi smager lige så godt, og der er KUN 67 kcal. i sådan en lille bandit op i mod de 107 kcal. der er i en Solero. Det er helt crazy.

Yoggi V.S.Solero

Jeg har et nyt indlæg på vej, som omhandler hår og krøller – Stay tuned:-)

IMG_5341

 

 

 

 

1

  • Sandra

    Jaaa Bloggen lever stadig Dejligt at følge dig/jer herinde og velkommen hjem.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nå men så okay, jeg indrømmer det.. Jeg spiser af IKEA