Lad køerne danse over efterårets nyheder.

Som en trold af en æske

Som man bedst troede, at julen skulle være stille, så dukker jeg op som en trold af en æske.

Hvor har der været stille på Sonjasax.dk, men hvor har jeg også fået brugt tiden rigtig fornuftig. Jeg har tonset rundt efter det ene og det andet. Jeg har leget med Lea, mødt julemanden (flere steder), ligget på sofaen, set fjerner, fået Steffan til at tage julepynten ned fra loftet osv. osv. Simpelthen et presset program uden lige.

foto 1

Men nu skal det være slut med alt det stress, så jeg er tilbage på Sonjasax.dk i hvert fald ind til jeg trænger til en pause igen:-)

Som jeg lige fik nævnt ovenfor, er jeg ikke kommet specielt godt i gang med julepynten. Kasserne blev taget ned fra loftet i går, men længere er vi ikke nået. Både Steffan og jeg har lidt lange dage på vores jobs. Det er højsæson, og det er nu det sneer. Men vi skal I gang med julerierne, og for Leas skyld skal vores hjem også ose af jul.

På lørdag går jeg i krig med julebag, så der kommer nok et par opskrifter på favoritterne.

I fredags var jeg til årets første julefrokost. Det var på mit arbejde, og jeg skal bare lige hilse at sige.. VI KAN FESTE. Vi var inviteret til kl. 18.00, og den første granvoksne mand gik under kl. 20.30. Til hans forsvar må det siges, at han kom tilbage på dansegulvet kl. 23.00 med så meget Saturday Night Fever, at John Travolta var blevet grøn af misundelse.

Jeg vil lige videregive en møg sjov konkurrence, som løb af stablen i løbet af aftenen.

Lamseben:

Tag billeder af 10 par mandeben i nylon strømpebukser, og gæt herefter hvis ben det er.

foto

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad køerne danse over efterårets nyheder.