Som en trold af en æske

Julebelysning – Afslører folk med dårlig stil.

Der er så meget hyggeligt ved julen, og hvor kan man acceptere mange mussetrapper og hjemmestrikkede nisser for traditionen og for børnenes skyld. Men noget jeg bare slet ikke kan se igennem fingre med, er farvet-bordel-julebelysning. Hvad sker der for den blinkende mast i haven, den forkølede nisse der nikker, og næsten er gået tør for batteri, eller et blinkende rødt skilt med ”god jul”, som til forveksling ligner noget hvor der kunne stå ”åben”. Hvad tænker man?? Er man blevet inspireret af denne annonce?:

2014-12-08_155636

STOP!! Det er løgn og latin, der er intet perfekt, frisk pift over denne lyskæde. Det er bare så lidt flot, og så lidt hyggeligt, og SÅ meget grimt. Jeg tør slet ikke tænke på hvordan, man har valgt at indrette sig bag ydermurene.. Det er altså ret afslørende.

Den anden aften faldt jeg over denne søde julemand i nyhederne på DR. Flot er det ikke, men det er dælanedme sjovt. Santa har givet den gas:-)

foto 1 foto 2 foto 3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Som en trold af en æske