Mit hår er en prøveklud - PART II

Støt og spyt i en bøt.

Her er et lille personlig bidrag, og måske lidt hjælp til kampen mod Kræft.

Jeg har ligesom største delen af verdens befolkning også haft kræften helt modbydeligt tæt inde på livet. I april mistede jeg min evige opbakning, en 100% sikkerhed for gode råde, og de mest åbne og kærlige arme.. Jeg mistede min Papfar.

Efter en hård kamp, og en masse lyst og vilje til at leve, måtte han alligevel give op efter et hårdt og opslidende sygdomsforløb på næsten 6 år. Forløbet har været et smertehelvede, grænser der konstant er blevet rykket, en rutsjebanetur med en masse op- og nedture, uvished og ventetider, og for mit og min families vedkommende ondt i maven af ren medfølelse og ulykkelige over den følelse af magtesløshed.

Min Papfar nåede at møde min datter Lea, hun var syv måneder, da han døde, og han var svimlende stolt af hende. Og han nåede at få den glædelige nyhed, at han skulle være farfar til oktober.

Det er ubeskriveligt at være tilskuer og medvirkende i et virkeligt drama, som ender noget så ulykkeligt. Savnet er umenneskelig, og selvfølgelig går livet videre, men nu med en konstant sørgmodighed i bagagen. Smil kan ændres til tåre bare ved et vindpust af en tanke.. Man lærer at håndtere følelserne, men de er der hele tiden.

Jeg HADER den sygdom. Jeg har den dybeste medfølelse for folk som enten står midt i det, og har sygdom op til begge øre. Eller dem der har fået revet i sit hjerte med følelserne uden på tøjet, og savner en nær person så hjerteskærende.

Der er en kæmpe PR-værdi, i hele det her Knæk Cancer show, og vi dødelige danskere må have tiltro til, at de formidler alle de mange millioner rigtigt. Det bliver ihvertfald til penge, og det er, hvad der skal til for at forske, og forskningen finder frem til det eneste, der kan bekæmpe den forpulede Kræft.

Lad os stortude i flok, og støtte alt hvad vi kan.

Der er rig mulighed for at støtte og samtidig blive underholdt. Man kan deltage i lodtrækninger, købe tinge og sager i alle prislejer og byde på alverdens ting på Lauritz.com

Her er lidt af alle de rigtig mange muligheder (BEMÆRK: Du bidrager kun, hvis du køber varerne fra nedenstående links):

2014-10-22_141302

 

1. T-Shirt købes her// 2. Ørestikker købe her// 3. No Hair Girl plakat købes her// 4. Halskæde købes her// 5. Termokande købe her// 6. Knæk Cancer blomst købes i disse butikker her// 7. Taske købes her// 8. Serveringskande købes her// 9. Cykelhjelm købes her// 10. Kay Bojesen Abe købes her// 11. Kähler Botanica vaser købes her// 12. Kähler Omaggio vase købes her// 13. Fødselsdagstog købes her// 14. Auktioner på Lauritz.com findes her// 15. Stelton vase købes her// 16. T-shirt købes her// 17. Præmier til lodtrækninger her//

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit hår er en prøveklud - PART II