Her, der og alle vegne.. MID SEASON SALE

Lys og glæde over det lille hjem.

Vores stue kræver, at jeg lægger hovedet i blød, og tænker de helt store tanker. Udfordringen er som altid, at det skal være praktisk, billigt, opfylde Leas, fars og mors behov og vigtigst af alt det skal være super fedt.

Vi har tusindvis af gange talt om, at vores stue er alt for mørk. Jeg tror den store synder, er lampen over vores spisebordet. Uanset hvor mange watt jeg fylder i den, gør det ikke den helt store forskel. Det er selvfølgelig fordi den ikke lyser særlig meget ud i rummet. Så jeg er altså på udkig efter en ny, som kan sprede lys og glæde over det lille hjem.

Der findes jo de skønneste og smukkeste lamper, men for filan hvor er det også bare en stor udskrivning. Jeg er altså faldet for denne Vita Pine Pendel som blandt andet forhandles i Bilka – Her. Den har et rigtig fornuftigt prispunkt, og giver et flot lys ud i rummet. Er man på udkig efter den moderne men billigere løsning, skal man aldrig undervurdere Bilka, de er altså ret godt med på beatet.

Den fås i hvid og kobber og i to størrelser. Så næste dilemma er jo så hvilken farve, og om det skal være én stor eller to små.

39801000080_2_z 39801000080_3_z

 

 

 

sponsoreret

1

  • Sandra

    Den er så fin. Den må jeg altså se. Min Ikea lampe er ved at være lidt kedelig efter 6 år!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her, der og alle vegne.. MID SEASON SALE