Uetiske klatter.

De gyldne blade snyder.

Når bladene får de der helt vildt flotte gyldne farver, så er mit hoved indstillet sådan, at jeg forventer, det skal være koldt udenfor, men det er det jo ik..

Jeg går her og tripper om min nye vinterjakke, mine gamle-slidte-men-stadig-fede Doctor Martens støvler og ikke mindst få fyret op i brændeovnen. Men kulden lader vente på sig.

IMG_3747.JPG

Jeg har nu bestemt, at det er okay at tage forskud på glæderne. Så Doctor Martens har været med en tur på job, selvom det var møg varmt. I weekenden skal der tændes op i brændeovnen. Vi har brænde i stakkevis, jeg tænker, vi snildt kan klare os igennem, 5 isvintre som da far var ung. Så vi må i gang med tændblokke, og få sparet lidt på varmeregningen.

Men det er i grunden bare hyggeligt med den brændeovn. Jeg er lidt spændt på, om Lea bliver lige så fortryllet af flammerne som vi andre. Jeg kan falde i staver ved at kigge ind i ilden, og elsker hvordan varmen, får kinderne til at blusse op.

Jeg er helt vild med dem, som har en murstensvæg med en indbygget brændeovn, det er så røv flot.

Jeg har fundet denne brændeovn fra XL-BYG – Her. Se lige igennem fingre, med den ellers nydelige herre og dreng, som slænger sig på divaneseren. Ovnen den er flot, det skal de ha:-)

2014-10-17_131054

Til jul sidste år ønskede Lea sig et bændeovnsgitter, og hvor blev hun dog glad for det.. NOT, men det gjorde mor og far, og heldigvis var hun kun 3 måneder, så gaven har nok ikke sat de helt store ar på sjælen. Jeg gjorde det godt igen med en slurk mælk, og hun kvitterede med en klat fransk sennep i bleen. Så var det ligesom til en side. Det var tider..

 

sponsoreret

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uetiske klatter.