Jeg vil se drøn godt ud.

Den store bagedyst 2014 – JEG VANDT!!

THE WINNER TAKES IT ALL – The loser’s standing small.. Tral la lu la lej.. 

Jeg håner ikke, glæder mig bare UTROLIG MEGET over min sejer.

Vi er en flok venner som skulle mødes til hygge, grill og leg. Som en lille gimmick blev vi enige om, at alle husstande skulle medbringe deres bud på en vinderkage. Konkurrencen forløb sådan, at alle, både børn og voksne, skulle stemme, på den der var den pæneste, og den der smagte bedst. Alle var gået op i det med liv og sjæl, måske med undtagelse af Jessen, som kom med brunsviger (der i øvrigt smagte forrygende), men der var virkelig gået Blomsterberg i den, og folk var med for at vinde. Det gjorde jo kun at sejrens sødme smagte endnu bedre. Vores/MIN kage vandt for den bedste smag – Hurraaaa – Er lige ved at sætte i sang og lave hip hop trin igen, men skåner lige mine omgivelser i denne omgang.

Den øverste var Nicolai og Nadias smukke kage, som fik designprisen. Min var den nedenunder med kyskagerne – den smagte fantastisk.

20140913_140250000_iOS20140913_130007182_iOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opskriften kræver et indlæg for sig – Den skal jo behandles med respekt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil se drøn godt ud.