WHY?

WHY?

Er det muligt at gøre et ganske plain liv bare lidt interessant for andre end mig selv? Det er så den udfordring jeg giver mig selv, og håber det vil lykkes.. Jeg vil ihvertfald invitere dig ind i mit liv på godt og ondt. Bloggen vil blive fyldt op med alt hvad jeg synes er fedt – Bolig, interiør, den kurvede mode, skønhed, mad, børn og selvfølgelig tanker og dilemmaer.

Min baggrunden for at blogge er nødvendigvis ikke larmende professionel på alle områderne, men mener alligevel, at jeg kan give den noget kant, og lidt ud over det sædvanlige. Jeg har har mere end 12 års erfaring indenfor interiør branchen, så mon ikke jeg kan ryste lidt godter ud af ærmet. Ud over det vil jeg bygge på en masse personlige erfaringer, som er rullet ind i de 33 år jeg har levet.

Først og fremmest velkommen til.

20140717_073528574_iOS

2

  • Sandra

    Glæder mig så mig meget til at følge dig herinde. Stort tillykke med din fine blog

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHY?